Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» για το «φαινόμενο» Κασσελάκη, για το τραγικό τροχαίο στη Λιβύη και τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Αρχικά, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στο «φαινόμενο» Κασσελάκη και τον θρίαμβό του στον α’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον ανθρώπινο και επισημαίνοντας πως προξένησε το ενδιαφέρον του.

«Θα πρέπει να μάθουμε ποιος είναι. Είναι ένας άνθρωπος που πριν από 20 ημέρες έγινε γνωστός στο πανελλήνιο. Θα πρέπει να έχει χρόνο η κοινωνία να τον γνωρίσει», τόνισε.

Ακόμα, ανέφερε ότι η ΝΔ δεν υποτιμά τον Στέφανο Κασσελάκη, ωστόσο δεν ανησυχεί για την απήχηση που έχει στους πολίτες.

«Ο κ. Κασσελάκης, εάν εκλεγεί, θα πρέπει να έχει άγχος, γιατί πρέπει να μας παρουσιάσει πολιτικές θέσεις. Είναι ωραίο το TikTok, κι εμείς το χρησιμοποιούμε, αλλά δεν κάνουμε μία πολιτική TikTok», σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος.


Για την τραγωδία στη Λιβύη

Πολλά είναι τα ερωτήματα για την τραγωδία στη Λιβύη, όπου έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής.

«Το θέμα έχει απασχολήσει και την ΕΥΠ. Πιστεύω, θα δοθούν όλες οι απαντήσεις και θα είναι πειστικές. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα έχει παρουσία και πρέπει να έχει παρουσία σε τέτοιες χώρες. Να μην ξεχνάμε τη σημασία της Λιβύης σε μία σειρά γεωστρατηγικών εξελίξεων και δεν μπορούμε να αφήσουμε μία τέτοια χώρα στην Τουρκία», δήλωσε.


Για τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία

Τέλος, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ανέφερε ότι είναι κρίσιμης σημασίας η στέγαση των πολιτών που είδαν τα χωριά τους να πλημμυρίζουν από την κακοκαιρία «Daniel» κι ότι θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα γι’ αυτό.