«Δεν υπάρχει ουσιώδης λόγος για επόμενη εκλογική αναμέτρηση». Αυτό τόνισε σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του κόμματος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Action 24, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε πως: «Ενδεχομένως να μη χρειάζεται να πάμε στην επόμενη διαδικασία. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η αντιδικία και η τοξικότητα που μπορεί να προκύψει από μία τέτοια αντιπαράθεση», ενώ σε ερώτηση για το αν πρέπει να αποσυρθεί η Έφη Αχτσιόγλου, απάντησε πως είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτεί η ίδια.

Αποστολάκης για Μακρόνησο: Δεν κατάλαβα ποια είναι η προσβολή

«Δεν κατάλαβα ποια είναι η προσβολή και ποιοι οι ιδιοκτήτες της ιστορίας» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ναύαρχος Αποστολάκης, σε σχέση με το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη στη Μακρόνησο.

«Το μήνυμα ήταν ότι ο σκοπός δεν είναι να τρωγόμαστε αλλά να είμαστε ενωμένοι. Δεν κατάλαβα ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες της ιστορίας. Δεν νομίζω ότι είναι υγιές να βγαίνουν κάποιοι από το πολιτικό σύστημα και να θεωρούν τη Μακρόνησο δική τους» σημείωσε ακόμη ο κ. Αποστολάκης.