Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
kasselakis_axsioglou_syriza
Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Όταν η Έφη Αχτσιόγλου ζητούσε debate, εγώ ήμουν στις λάσπες με τον κόσμο που υποφέρει

«Πρέπει κάποιος να μη φοβάται να χάσει. Εγώ δεν φοβάμαι», επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναμετρηθούν με τον λόγο που μπήκαν στην πολιτική . Τι θέλουν να κάνουν και γιατί θέλουν να παραμείνουν σε αυτήν», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι ξεπερνά τα «μαχαιρώματα», διευκρίνισε ωστόσο ότι υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στην ανοχή και την αφέλεια.

«Με έχει πολεμήσει όλο το σύστημα. Αριστερά και Δεξιά», ανέφερε χαρακτηριστικά, διαμηνύοντας ότι δεν είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού να κατηγορείται από την ανθυποψήφιά του για «θολά νερά» ή να στοχοποιούνται οι ψηφοφόροι.

«Πρέπει κάποιος να μη φοβάται να χάσει. Εγώ δεν φοβάμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη διεξαγωγή debate, που ζητεί η κ. Αχτσιόγλου, ανέφερε ότι το είχε ζητήσει ο ίδιος και δεν έγινε αποδεκτό.

«Τώρα ο κόσμος μίλησε. Με ξεκάθαρο τρόπο. Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate, εγώ ήμουν στις λάσπες με τον κόσμο που υποφέρει», υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι αυτό που μετράει είναι να απαντάμε στις ερωτήσεις του κόσμου.

Ερωτηθείς με ποια στελέχη θα πορευθεί μετά τις εκλογές και αν επηρεάζεται από τον Παύλο Πολάκη, απάντησε ότι δεν έχει καμία συνδιαλλαγή με κανέναν.

«Ούτε με τον Παύλο Πολάκη ούτε με τον Νίκο Παππά. Η υποψηφιότητά μου προέκυψε από τον κόσμο», σημείωσε.

Σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατά κρυφό το πολιτικό του πρόγραμμα, τους παρέπεμψε στη σελίδα του, όπου είναι ανηρτημένο από τον Αύγουστο.

«Όταν ζητείς να διοικήσεις τη ζωή του κόσμου, πρέπει να του λες και τι θα κάνεις. Είναι αλαζονεία να μην το κάνεις», υπογράμμισε.

*Πηγή: ΕΡΤ