Καθαρή νίκη βλέπουν στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη με την αισιοδοξία να επικρατεί λίγο μετά το κλείσιμο της εσωκομματικής κάλπης του ΣΥΡΙΖΑ. Με τον αέρα του νικητή του πρώτου γύρου ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει να προηγείται και στα πρώτα αποτελέσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, λίγα λεπτά μετά τις 21:00 όταν και έκλεισαν οι κάλπες.

Μάλιστα, το γεγονός ότι σήμερα εμφανίστηκαν και νέοι ψηφοφόροι εκτιμάται από την πλευρά Κασσελάκη, ότι δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της πρώτης κάλπης και το προβάδισμά του καθώς δεν μπορούν να το ανατρέψουν.

Σημειώνεται πάντως ότι η  προσέλευση των ψηφοφόρων, έχει ξεπεράσει εκείνη του πρώτου γύρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την έναρξη της διαδικασίας και λίγο πριν τις 9 το βράδυ οι ψηφοφόροι ξεπέρασαν τους 133.500.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το επιτελείο του κ. Κασσελάκη εκτιμούν ότι η η διαφορά θα κινηθεί μεταξύ 10-15%, με τον νέο πρόεδρο να λαμβάνει ποσοστό πάνω από 53%. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Νίκου Παππά, που στήριξε δυναμικά την υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου πολύ δύσκολα να ανατρέπεται».

Αντίστοιχο κλίμα υπάρχει και στο επιτελείο της κ. Αχτσιόγλου, όπου εκτιμούν ότι η διαφορά θα είναι μικρότερη. Ωστόσο, παραδέχονται ότι πρόκειται για νίκη του κ. Κασσελάκη.

Εικόνες από το επιτελείο του κ. Κασσελάκη