Στην ιδιαίτερη πατρίδα του βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με το σύντροφό του, Τάιλερ, λίγες μέρες πριν γίνει η επαναληπτική διαδικασία για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στις οποίες ο ίδιος νίκησε και έγινε ο νέος αρχηγός του κόμματος. 
 
Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε τη Χαλκίδα το απόγευμα της Τετάρτης, 21 Σεπτεμβρίου, και μέσω αυτής μαθεύτηκε ότι στη Ριτσώνα βρίσκεται το πατρικό της μητέρας του.

Στέφανος Κασσελάκης: Το τάμα στο μοναστήρι του Αγίου Δαυίδ στην Εύβοια


Τώρα, γίνεται γνωστό από το evima ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βαφτίστηκε στην Εύβοια στο μοναστήρι του Όσιου Δαβίδ, το οποίο μια φορά το χρόνο εκείνος και οικογένειά του επισκέπτονται, καθώς έχουν τάμα από τότε που αντιμετώπισαν τα οικονομικά προβλήματα που τους ανάγκασαν να πουλήσουν όλη την περιουσία τους.

Η μονή του Οσίου Δαβίδ του Γέροντα, βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Καβαλάρης με υψόμετρο 930 μέτρων, στον δήμο Ελυμνίων, στη βόρεια Εύβοια.



Από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Εύβοια δεν έλειπε ο σύντροφός του Τάιλερ, τον οποίον μάλιστα, όπως τόνισε ο κύριος Κασσελάκης, έφερε στο νησί γιατί ο ίδιος επιθυμούσε να του δείξει τον τόπο καταγωγής της μητέρας του.

«Ήθελα ο Τάιλερ να δει πού μεγάλωσε η μητέρα μου, το σπίτι του παππού μου που δούλεψε στη δημόσια ΔΕΗ» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν είχα πάει στο κτήμα εδώ και 20 χρόνια, για μένα ήταν συγκινητικό. Βρήκα την ευκαιρία και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια», προσέθεσε.

Μητέρα Στέφανου Κασσελάκη: Το μητρικό φιλί στο νικητή


Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη φυσικά δεν βρισκόταν στη Ριτσώνα, αλλά στην Αθήνα, και κατά τη διάρκεια των επινικίων περιέγραψε το κλίμα που επικράτησε στην οικογένεια με την νίκη του γιού της.

 «Του έδωσα ένα μεγάλο μητρικό φιλί και του είπα συγχαρητήρια» δήλωσε η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών για την ανάδειξη ηγέτη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε ακόμη ότι «είναι αληθινός, είναι αγνός, την περίμενα την αγάπη του κόσμου» ενώ περιέγραψε τον ενθουσιασμό που επικράτησε όταν άρχισαν να βγαίνουν τα αποτελέσματα.