Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης μίλησε σήμερα, Τετάρτη, στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων, σχολίασε την απόφαση που πήρε η Έφη Αχτσιόγλου να αρνηθεί να παραλάβει οποιαδήποτε θέση στο κόμμα, αλλά και τους αιχμηρούς χαρακτηρισμούς στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Θέλω να  πιστεύω ότι η απόφασή της είναι προς ώρας», είπε ο Χάρης Μαμουλάκης και συμπλήρωσε πως «δεν περισσεύει κανένας σε αυτήν την προσπάθεια τόσο η ίδια όσο και τα στελέχη που την περιβάλλουν, είναι περιουσία για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφορικά με τα στελέχη που αντιδρούν, ο Χάρης Μαμουλάκης ανέφερε ότι «απαιτείται σύνεση» καθώς «ό,τι αρχίζει με οργή τελειώνει με ντροπή».

Xάρης Μαμουλάκης: Καλό είναι να σεβαστούμε την απόφαση του κόσμου

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ,  ο βουλευτής του κόμματος είπε ότι είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται «βλέπουμε στην πράξη αυτό που λέγαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλοίο που ναυπηγείται εν πλω», σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «οι αντιδράσεις πρέπει να είναι με πολιτικά χαρακτηριστικά και καλό είναι να σεβαστούμε την απόφαση του κόσμου».

Ακόμη, ο ίδιος ανέφερε πως «οι τάσεις είναι υγεία, άλλο όμως η φράξια και άλλο η τάση».

Για όσους αντιδρούν έντονα, ο Χάρης Μαμουλάκης σημείωσε «πως αδικούν και τον εαυτό τους».

Στο ερώτημα, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορέσει να συμπορευτεί με τα στελέχη που σήμερα αντιδρούν έντονα με τον νέο πρόεδρο, ο Χάρης Μαμουλάκης τόνισε πως «αποχωρήσεις στελεχών είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν, ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ενωμένος την επόμενη μέρα».