Μια διαφορετική συνομιλία είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης, οι οποίοι συγκρούονται συχνά στα social media.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης αναδημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter που κάποιος είχε μοντάρει και είχε ως πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Τι δείχνει το βίντεο

Συγκεκριμένα το σκηνικό φαίνεται πως είναι από ταινία Western, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να εμφανίζεται ως τραυματίας στο έδαφος και τον Παύλο Πολάκη ως «σερίφης» από πάνω του με ένα όπλο να τον σημαδεύει.

Στη συνέχεια φαίνεται να λέει η φιγούρα με το πρόσωπο του Πολάκη «πόσα laptop πήρε από τη Huawei, ρε αλήτη;», με τον Άδωνι να απαντά: «Δεν πήρα laptop, tablet πήρα».

Έπειτα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τραβά τη σκανδάλη, αλλά δεν είχε σφαίρα και αποχωρεί.

Ο Παύλος Πολάκης ανήρτησε το βίντεο και έγραψε: «Έχω πέσει στο πάτωμα από τα γέλια!». Μάλιστα, φαίνεται πως τη συγκεκριμένη ανάρτηση την είδε ο υπουργός Εργασίας και φαίνεται πως το διασκέδασε.

«Τώρα, χωρίς πλάκα, επειδή εμένα το χιούμορ μού αρέσει, να σας πω την αμαρτία μου, γέλασα! Ο φίλος μου ο Παύλος δε νομίζει ότι με πείραξε», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται πως δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας New York Times αναφέρεται σε υποτιθέμενα δώρα που δόθηκαν από στελέχη της Huawei στον Άδωνι Γεωργιάδη, ώστε η εταιρεία να «πάρει» την αναβάθμιση των δικτύων 5G της Ελλάδας.