Η εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρας Αυγέρη, με ανακοίνωσή της, καλεί την κυβέρνηση "να καταδικάσει την συμπεριφορά του τραμπούκου εκλεκτού της"  αναφερόμενη στις αποστάσεις της ΝΔ από τον Αχιλλέα Μπέο.

Η ανακοίνωση


Δώρα Αυγέρη τόνισε επίσης πως «η ΝΔ, συνεχίζοντας την παράδοση των υπεκφυγών στις οποίες μας έχει συνηθίσει, αποφεύγει να καταδικάσει την τραμπούκικη συμπεριφορά του εκλεκτού της υποψηφίου δημάρχου στο Βόλο και να δηλώσει ρητά ότι δεν τον στηρίζει. Φαίνεται ότι τα ζεϊμπέκικα, εν μέσω καταστροφής, τους ενοχλούν, τα χαστούκια όμως όχι.

Όσο κι αν προσπαθούν στη ΝΔ να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, οι πολίτες γνωρίζουν ότι η υποψηφιότητα του Αχιλλέα Μπέου στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα και ότι ο ίδιος διατηρεί αγαστές σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως γνωρίζουν επίσης καλά, ότι το χάος στο Βόλο από τις επαναλαμβανόμενες πλημμύρες και καταστροφές, φέρει σε μεγάλο βαθμό τη σφραγίδα των «γαλάζιων» πολιτικών στην αυτοδιοίκηση και το κράτος.

Αντί να κάνει το «άσπρο» «μαύρο» για λόγους ψηφοθηρίας, ο κ. Μητσοτάκης ας δηλώσει έστω και τώρα ότι αποσύρει τη στήριξη από τον τραμπούκο εκλεκτό του στο Βόλο».​