Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Δικαιοσύνης στη Σανταρόζα, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (06/10) την κεντρική εκδήλωση της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού του «Αθήνα Ψηλά».

«Η Αθήνα ολόκληρη είναι μια πόλη σε μετάβαση, μια πόλη που εξελίσσεται, ανελίσσεται. Εμείς την αλλάζουμε» είπε αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης, στην ομιλία του λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Μπακογιάννης για αυτοδιοικητικές εκλογές: Η Αθήνα έχει ανάγκη από καθαρή εντολή

 «Η Αθήνα για εμένα δεν είναι σκαλοπάτι», συνέχισε ο δήμαρχος Αθηναίων. «Ούτε στάση σε κάποια διαδρομή. Δεν είναι πόρτα. Ούτε πρόβα, ούτε τρίτη κάλπη. Είναι προορισμός. Είναι οι πραγματικές ζωές πραγματικών ανθρώπων. Είναι οι προκλήσεις, τα προβλήματα. Οι φόβοι, οι αγωνίες, οι ελπίδες, τα όνειρα, οι προσδοκίες. Είναι η καθημερινότητα. Είναι όλα αυτά που μοιραζόμαστε. Όπως ο αέρας που αναπνέουμε. Είναι αυτά που μας αποξένωναν, όλα εκείνα που τώρα σιγά-σιγά μας ενώνουν ξανά. Κρίκο-κρίκο φτιάχνουμε την ανθρώπινή μας αλυσίδα. Γιατί για την Αθήνα δουλεύουμε. Γιατί στην Αθήνα ζούμε. Γιατί για την Αθήνα ψηφίζουμε. Και η Αθήνα έχει ανάγκη από μια καθαρή εντολή: Να συνεχίσει στη νέα πορεία που χαράξαμε» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στην κεντρική ομιλία του πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δείτε φωτογραφίες: 

Mpakogiannis_Omilia8
Mpakogiannis_Omilia7
Mpakogiannis_Omilia5
Mpakogiannis_Omilia6
Mpakogiannis_Omilia4
Mpakogiannis_Omilia3
Mpakogiannis_Omilia2
Mpakogiannis_Omilia1


Κώστας Μπακογιάννης: «Είχαμε πρόγραμμα, είχαμε σχέδιο»

Αμέσως μετά, ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στο έργο της θητείας του από το 2019, κάνοντας λόγο για μια «πρωτεύουσα τραυματισμένη από μια μακρά κι επίπονη κρίση», όταν ανέλαβε τη δημοτική Αρχή.

Δείτε φωτογραφίες:

Mpakogiannis_Omilia16
Mpakogiannis_Omilia15
Mpakogiannis_Omilia14
Mpakogiannis_Omilia13
Mpakogiannis_Omilia12
Mpakogiannis_Omilia11
Mpakogiannis_Omilia10
Mpakogiannis_Omilia9

 

Μπακογιάννης για αυτοδιοικητικές εκλογές: Η δύναμή σας, θα είναι η δύναμή μου

Προέτρεψε δε, το ακροατήριό του, «με σχέδιο να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε. Να κλείσουμε τις πληγές που ήδη άρχισαν να επουλώνονται. Από τα πεζοδρόμια και τα κενά κτίρια, μέχρι το πράσινο, το οξυγόνο που τόσο μας λείπει».

Στο τέλος, ζήτησε την εμπιστοσύνη των δημοτών «για μια Αθήνα ασφαλή, ανοιχτή, φιλελεύθερη, περήφανη, ευρωπαϊκή, αλλά και λαϊκή» - και κατέληξε: «Την Κυριακή δώστε μου τη δύναμη και η δύναμή σας θα είναι δύναμή μου. Την Κυριακή οι εκλογές να γίνουν η γιορτή της Αθήνας».

Δείτε βίντεο:

Κεντρική προεκλογική Ομιλία

Σας προσκαλώ στην Κεντρική μου Ομιλία την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:30 στην Πλατεία Δικαιοσύνης (Σανταρόζα)

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis στις Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Απόψε σε μια κατάμεστη Σανταρόζα, χιλιάδες Αθηναίες και Αθηναίοι, στείλαμε μήνυμα νίκης. Μήνυμα ενότητας. Την Κυριακή...

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis στις Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023