Δύσκολη βραδιά η Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 για το επιτελείο του Σπύρου Πέγκα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των exit poll των αυτοδοικητικών εκλογών 2023 ο συνδυασμός του Σπύρου Πέγκα δεν φαίνεται να περνάει στον δεύτερο γύρο για την διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Φωτεινής Σωτηροπούλου για το Voria.gr, οι συνεργάτες του Σπύρου Πέγκα παρακολούθησαν μουδιασμένοι το αποτέλεσμα του exit poll  για τις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Θεσσαλονίκης, που φέρει τον συνδυασμό να έρχεται τρίτος και να μην μπαίνει στον δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης.

Στελέχη της παράταξης «Θεσσαλονίκη για όλους» που είδαν την ανακοίνωση στο εκλογικό κέντρο της οδού Τσιμισκή μάλλον αιφνιδιάστηκαν από τη διαφορά των δέκα μονάδων από τον δεύτερο Στέλιο Αγγελούδη, η οποία εκτιμούν πως δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα της κάλπης των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 . Σε κάθε περίπτωση, το επιτελείο της παράταξης περιμένει τα επίσημα αποτελέσματα για να βγάλει συμπεράσματα.

Ο Σπύρος Πέγκας αναμένεται να φτάσει στο εκλογικό κέντρο μετά τις 9 το βράδυ, όταν θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το επίσημο αποτέλεσμα.