Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο μεγάλος νικητής των Περιφερειακών εκλογών στην Αττική, Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη στο Σύνταγμα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων που θα διεκδικήσει μια νέα θητεία στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, έσπευσε να αγκαλιάσει τον Νίκο Χαρδαλιά και να τον συγχαρεί για την μεγάλη του νίκη και την ανάδειξή του σε νέο περιφερειάρχη Αττικής.

Δείτε φωτογραφίες:

Mpakogiannis_Xardalias_Autodioikitikes8
Mpakogiannis_Xardalias_Autodioikitikes7
Mpakogiannis_Xardalias_Autodioikitikes6
Mpakogiannis_Xardalias_Autodioikitikes5
Mpakogiannis_Xardalias_Autodioikitikes4
Mpakogiannis_Xardalias_Autodioikitikes3
Mpakogiannis_Xardalias_Autodioikitikes2
Mpakogiannis_Xardalias_Autodioikitikes1

 

Το Νίκο Χαρδαλιά έσπευσε να συγχαρεί για τη σαρωτική του νίκη από τον α’ γύρο των αυτοδιικητικών εκλογών και η Ντόρα Μακογιάννη που βρισκόταν στον εκλογικό περίπτερο.

Δείτε φωτογραφίες:

Ntora_Mpakogianni_Xardalias_Autodioikitikes4
Ntora_Mpakogianni_Xardalias_Autodioikitikes3
Ntora_Mpakogianni_Xardalias_Autodioikitikes
Ntora_Mpakogianni_Xardalias_Autodioikitikes1

 

Μπακογιάννης για α’ γύρο αυτοδιοικητικών εκλογών: Μεγάλη νίκη

Για μια μεγάλη νίκη έκανε λόγο ο Κώστας Μπακογιάννης στην ομιλία του έξω το κεντρικό εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του, ενώ αναφέρθηκε και στην εβδομάδα που έρχεται και ενόψει του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών, λέγοντας πως θα απευθυνθεί σε όλους και σε κάθε γειτονιά.

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη χαρά και πάρα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό. Και θέλω απόψε να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μας, σε όλους τους υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου και των διαμερισμάτων. Όλοι δώσαμε την ψυχή μας, τους είμαι ευγνώμων και θέλω να ξέρουν ένα πράγμα: ότι αυτό το ταξίδι το ξεκινήσαμε μαζί και θα το τελειώσουμε μαζί και είναι ταξίδι πενταετίας» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Την επόμενη εβδομάδα θέλω να απευθυνθώ σε όλες και σε όλους. Κάθε μέρα σε κάθε γειτονιά. Να μιλήσουμε για το σήμερα, αλλά και για το αύριο της πόλης. Να μιλήσουμε για το μέλλον που έρχεται με ορμή. Να είστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ» κατέληξε.