Σε δεύτερο γύρο στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, θα κριθεί ποιος θα είναι περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Ο Κώστας Αγοραστός, απερχόμενος περιφερειάρχης που πλήγηκε από τις πλημμύρες, θα τεθεί ξανά απέναντι στον Δημήτρη Κουρέτα.


 
«Τα ψέματα καταρρέουν» δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός στις πρώτες δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα που τον δείχνει να συγκεντρώνει ποσοστό 41,30% έναντι 34,11% του Δημήτρη Κουρέτα με καταμετρημένο το 74,56% των ψήφων, με τον οποίο και θα αναμετρηθεί σε επαναληπτικό γύρο.



«Θα είμαστε από χωριό σε χωριό και από σπίτι σε σπίτι για να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους που έχουν πληγεί, όπως κάναμε τόσο καιρό. Εμείς τρέχαμε για τον άνθρωπο και άλλοι καπηλεύονταν τον ανθρώπινο πόνο. Ήμασταν με τους ανθρώπους και οι άλλοι ήταν με τα βίντεο» δήλωσε ο Κώστας Αγοραστός και συνέχισε λέγοντας:

«Έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα. Όλη η προεκλογική εκστρατεία στηρίχθηκε σε τερατώδη ψέματα και σπίλωση συνειδήσεων. Οι σωτήρες της καταστροφής δεν θα έχουν καμία τύχη την επόμενη Κυριακή. Ο λαός μας γνωρίζει πολύ καλά. Εμείς θέλουμε να συγκριθούμε, όχι να συγκρουστούμε».