Τη διαγραφή του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης με την Πλεύση Ελευθερίας Μιχάλη Χουρδάκη αποφάσισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στην επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, την οποία ανάρτησε στο Facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί τον κ. Χουρδάκη να παραδώσει την έδρα του, όπως «του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί».

Σε ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Χουρδάκης αναφέρει πως δεν παραδίδει την έδρα του, επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων».

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ανεπίτρεπτες προσκολλήσεις σε κόμματα και λοξοδρόμισμα προς τη Δεξιά

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας σε τοπικό κανάλι της Λάρισας (ForMediaΤV), δήλωσε όσον αφορά τη διαγραφή Χουρδάκη πως η Πλεύση Ελευθερίας «δεν κοιτάζει ούτε Αριστερά ούτε Δεξιά. Φυσικά έχουμε τις αριστερές μας αναφορές στις αρχές και τις αξίες μας. Είναι ανεπίτρεπτες οι προσκολλήσεις σε κόμματα και το λοξοδρόμισμα προς τη Δεξιά και εγώ αυτό ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας θα το διαφυλάξω».

Η ανάρτηση Χουρδάκη 

O Μιχάλης Χουρδάκης είχε προβεί σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τέσσερις ημέρες, με την οποία στήριζε υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους και «γαλάζιων» συνδυασμών, όπως εκείνων των Ζέρβα και Χαρδαλιά, αλλά και συνδυασμών που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ.



Στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως λέει και το όνομα, ζητούμενο είναι η ΑΥΤΟ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι η χειραγώγηση από κόμματα...

Δημοσιεύτηκε από Mike Hourd στις Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023