Debate, με ουσιαστικό διάλογο και συνεργασία ανεξαρτήτως αποτελέσματος, καθώς στόχος είναι η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές της Κυριακής. Αυτό ήταν το κοινό σημείο στις δηλώσεις των δύο υποψηφίων για το Δήμο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα λίγο πριν το debate στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, για ένα ουσιαστικό debate, χωρίς κραυγές και λαϊκισμό προΐδέασαν οι Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας προσερχόμενοι για το τηλεοπτικό debate ενόψει του β΄γύρου των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων: «Θα είμαστε συνεργάτες την επόμενη μέρα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος», δήλωσε για τον Χάρη Δούκα  ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος πρόσθεσε ότι «είναι στενάχωρη η αποχή», καλώντας τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Μπακογιάννης: Η σύμπλευση Ζαχαριάδη και Δούκα ''δεν αφορά την Αθήνα''


 «Απόψε υπάρχει η δυνατότητα για έναν ουσιαστικό διάλογο» είπε από την πλευρά του ο Χάρης Δούκας, δηλώνοντας ότι πιστεύει πως μπορεί να υπάρξει ανατροπή την δεύτερη Κυριακή. Όπως είναι γνωστό, ο κ. Μπακογιάννης έλαβε πάνω από 41%, ενώ ο κ. Δούκας ξεπέρασε το 14% και βρέθηκε στην δεύτερη θέση.

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, βρίσκονται ήδη ενόψει του debate οι δύο υποψήφιοι για τον Δήμο Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας.



Διαβάστε ακόμη: ΠΑΣΟΚ: Ο Δούκας ''φλερτάρει'' με την... καρέκλα του Ανδρουλάκη - Του ''πλέκουν το εγκώμιο'' μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής

Τους δύο επικεφαλής των παρατάξεων που έφτασαν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και διεκδικούν τη διοίκηση στον μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας, υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας.