Συγγνώμη ζήτησε από τον Πάνο Ρήγα για το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ των βουλευτικών εκλογών ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στην πορεία και την προσφορά του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστερά.

Από την πλευρά του ο Πάνος Ρήγας χαρακτήρισε γενναία τη στάση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ζητώντας από την επιτροπή δεοντολογίας να μη συνεχίσει, θεωρώντας το θέμα λήξαν.

«Ήταν λάθος μου αυτό που έγινε μετά τις εθνικές  εκλογές», είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, απευθυνόμενος στον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ. «Γενναιότητα από την πλευρά σου να ζητήσεις συγγνώμη. Ζήτω από την επιτροπή δεοντολογίας να μη συνεχίσει», είπε ο Πάνος Ρήγας.

Διαβάστε ακόμα: Ακριβό τίμημα για την Αχτσιόγλου ο Τζανακόπουλος στις εσωκομματικές εκλογές - Του χρεώνουν τη δεύτερη θέση της για το επεισόδιο με τον Ρήγα

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Πάνος Ρήγας το βράδυ της 25ης Ιουνίου μετά το βαρύ για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών είχαν έναν άγριο καβγά. Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει λόγο για «τραμπούκικη επίθεση» και ότι τον είχε πιάσει από τον λαιμό.