Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, κοντά στον Λευκό Πύργο σήμερα το μεσημέρι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην πόλη για να παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση και επί τη ευκαιρία βολταρε, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Θεσσαλονίκης και εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Η βόλτα του Κασσελάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η βόλτα ξεκίνησε λίγο μετά τις 14.00 στο τρίγωνο της στρατηγού Καλλάρη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρόσχαρος, χαμογελαστός και αποζητούσε συνεχώς την επαφή με τον κόσμο. Παράλληλα πολλοί πολίτες τον χαιρετούσαν από μόνοι τους και ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ένα παιδάκι ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον ρώτησε τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Το παιδάκι απάντησε ότι θέλει να γίνει αστυνομικός με το Στέφανο Κασσελάκη να του λέει: "Μπράβο, να μας προστατεύεις όλους".

Στο τρίγωνο της στρατηγού Καλλάρη και στο άγαλμα των Κρητικού Μακεδονομάχου, ο πρόεδρος σταμάτησε να αποτίσει τιμή στους Κρητικούς πεσόντες. Παράλληλα δεν έλειψαν τα ευτράπελα, όταν ομάδα ακροδεξιών υπό τον επικεφαλής του αυτοδιοικητικού συνδιασμού "Ενωμένοι Μακεδόνες", τον γιουχαραν και φώναξαν συνθήματα υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Ο κ. Κασσελάκης δε σχολίασε το γεγονός και προχώρησε προς τα καταστήματα του πάρκου Παύλου Μελά λ, όπου και κεράστηκε τσίπουρο και φωτογραφήθηκε με πολίτες.

Οι πολίτες ήταν ένθερμοι και ευχάριστοι μαζί του, ζητούσαν συνεχώς να φωτογραφηθούν αλλά δεν έλειψαν και τα παράπονα. Αυτά αφορούσαν το χωρικό σχεδιασμό της πόλης, αλλά και τις εξελίξεις και το μέλλον του κόμματος.

Έξω από το Οβάλ τον περίμενε η Κατερίνα Νοτοπουλου και αρκετοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα κατά την άφιξη του. Ξανά εκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφήθηκε με φίλους και φίλες και στη συνέχεια έκατσε να γευματίσει.