«Ο Δήμος Κυριλλίδης, στενός πολιτικός φίλος του Ηλία Κασιδιάρη, ποτέ δεν ήταν στέλεχος των Σπαρτιατών», είπε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, στον απόηχο των διαρκών φημολογιών για άμεση σχέση του κόμματός του με το κατάδικο μέλος της Χρυσής Αυγής, στην εκπομπή «Αρένα» της Μαρίας Αναστασοπούλου την Τετάρτη το βράδυ. 

Όπως τόνισε ο κ. Στίγκας, όταν τον προσέγγισε και επεδίωξε πολιτικές επαφές, δεν γνώριζε τις σχέσεις του με τον κ. Κασιδιάρη. «Στους δύο μήνες της εσωκομματικής έντασης δεν μου τηλεφώνησε καν. Μου τηλεφώνησε λίγο πριν από τις εκλογές με αίτημα να τον στηρίξω και αρνήθηκα. Το βίντεο με τον Κασιδιάρη με ενόχλησε πάρα πολύ. Ήρθε και με βρήκε στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε σχετικά.

Όσον αφορά τους βουλευτές, ο κ. Στίγκας τόνισε ότι… μόνο οι κ. Γαυγιωτάκης, Ασπιώτης, Μανούσος, Κόντης και Δημητριάδης είναι ταυτόχρονα και υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη. «Η πρόσληψη του αδερφού του κ. Κασιδιάρη ως μετακλητού του Γιάννη Δημητροκάλλη έγινε χωρίς να ερωτηθώ ούτε να ενημερωθώ», επισήμανε.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Στίγκας: Τι κατέθεσε στον Άρειο Πάγο για τους Σπαρτιάτες - "Δεχόμουν απειλητικά τηλεφωνήματα"

H σχέση του Βασίλη Στίγκα με το κόμμα Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη

Όσον αφορά τον εαυτό του και τη σχέση του με το κόμμα Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη, υπογράμμισε: «Δεν ήμουν ποτέ μέλος των Ελλήνων, απλώς γνώριζα τον κ. Γιάννη Δημητροκάλλη. Δεν ξέρω γιατί με παρουσίασε ως στέλεχος των Ελλήνων στην ιστοσελίδα του κόμματος και μάλιστα το κείμενο της παρουσίασής μου περιέχει σφάλματα. Δεν είχα δει ποτέ αυτή την ιστοσελίδα. Εγώ τότε έλειπα στη Γερμανία. […] Στις 26 Μαρτίου όντως ανήρτησα βίντεο του κόμματος Έλληνες με υπογραφή ως υποψήφιος Νοτίου Τομέα Αθηνών, αυτό, όμως, απλώς εξέφραζε την επιθυμία μου να είμαι υποψήφιος. Την ανάρτηση τη διέγραψε το ίδιο το φέισμπουκ και όχι εγώ».

Δείτε το σύνολο της παρουσίας του κ. Στίγκα στην "Αρένα"