Στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο Πολύβιος και η Αριστερά» του δικηγόρου-νομικού Γιώργου Ηλιόπουλου θα παρευρεθούν από κοινού ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι δύο πολιτικοί-πανεπιστημιακοί καθηγητές θα βρεθούν στο ίδιο πάνελ και θα μιλήσουν για το βιβλίο στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου ώρα 7:00 μ.μ. στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, Ακαδημίας 18. Για το βιβλίο θα μιλήσει και ο Πέτρος Παπασαραντόπουλος, Δρ Βαλκανικών Σπουδών, εκδότης και συγγραφέας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παγαδάκης.

«Ο Πολύβιος και η Αριστερά»: Λίγα λόγια το βιβλίο

Στο βιβλίο του «Ο Πολύβιος και η Αριστερά» (εκδόσεις Επίκεντρο), ο συγγραφέας ξετυλίγει με αφηγηματική ζωντάνια τις σκόρπιες βιωματικές ιστορίες του. Σε αυτές ξεσκεπάζει με αστείρευτο χιούμορ πολιτικές πόζες και συμπεριφορές. Ξεμπροστιάζει καυστικά διάφορους συνδικαλιστές, ινστρούχτορες, γραφειοκράτες. Ξεπουπουλιάζει σαρκαστικά υπουργικά επιτελεία, παρασκηνιακούς μυστικοσυμβούλους, κομματική πελατεία. Αποκρυπτογραφεί εξονυχιστικά τη υποκρισία μιας Αριστεράς που περιστρέφεται μονίμως στον φαύλο κύκλο υπόσχεσης και αναξιοπιστίας.

poluvios