Ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης σχολίασε με καυστικό τρόπο τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την απουσία του από την εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, η οποία προκάλεσε σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση.

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης στάθηκε ιδιαίτερα στη φράση «μανδύας του χρέους» που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας το πρωί της Τετάρτης 8/11 στον ΣΚΑΪ «το παιδί δεν ξέρει τι λέει. Τι σημαίνει μανδύας του χρέους; Δεν μεταφράζεται ούτε από τα αγγλικά».

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Ολοταχώς για διάσπαση - Το Σαββατοκύριακο η “Ομπρέλα” ανακοινώνει αποχώρηση και νέο κόμμα


Ανδρέας Δρυμιώτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κοτέτσι και έφεραν έναν κύκνο, που κάπως δεν μπορεί να ταιριάξει»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κοτέτσι και έφεραν έναν κύκνο, που κάπως δεν μπορεί να ταιριάξει», πρόσθεσε ο Ανδρέας Δρυμιώτης για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως παρατήρησε, «εκεί που υποτίθεται ότι τα βρήκαν το πρωί με αγκαλιές και φιλιά (σ.σ. στη συνάντηση Κασσελάκη - Ανδρουλάκη το πρωί της Δευτέρας) και το βράδυ τον περίμεναν στην εκδήλωση, δεν πήγε. Είναι η μεγαλύτερη προσβολή να πεις ότι θα πας κάπου και να μην πας, ακόμα και σε γάμο. Προσβάλλεις αυτούς που σε κάλεσαν».

Με αφορμή, δε, τη δημοσκόπηση της Alco και ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο, ο Ανδρέας Δρυμιώτης παρατήρησε ότι «είτε φύγουν αυτοί είτε περάσει είτε δεν περάσει η πρόταση, έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο πρόβλημα».

«Μόνος του ο Κασσελάκης δημιούργησε ένα τοξικό κλίμα και εγκλωβίστηκε. Θα έπρεπε να είναι κήρυκας ενότητας και όχι διάσπασης. Πρέπει να έχει πολύ κακούς συμβούλους. Ό,τι και να κάνει, τους μισθούς θα τους χάσει», κατέληξε ο Ανδρέας Δρυμιώτης.