Στη Μάλαγα της Ισπανίας βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς χθες, Παρασκευή 10/11 και σήμερα, Σάββατο 11/11, διεξάγεται το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES), στο οποίο λαμβάνει μέρος.

Ο κ. Ανδρουλάκης έχει συναντήσεις με τους ομολόγους του των Σοσιαλιστικών και Σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων της Ευρώπης, με τη σημαντικότερη εξ αυτών να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 11:20 τοπική ώρα, όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης θα συναντηθεί με τον Καγκελάριο της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς.

Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, αναφερόμενος στην πρώτη ημέρα των εργασιών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Μάλαγα.


Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη

Κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Μάλαγα είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, την Πρόεδρο των S&D Ιράτσε Γκαρσία Πέρες, τον Πρωθυπουργό της Ρουμανίας Μαρσέλ Τσολάκου, την Πρόεδρο του Εργατικού Κόμματος του Ισραήλ Μεράβ Μικαέλι, τον γγ της νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Μπρούνο Γκονσάλβες και την Πρόεδρο Χεντ Μαγκάιεθ.