Ένα εκτενές αφιέρωμα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη φιλοξενεί σήμερα η ηλεκτρονική έκδοση της Αμερικανικής εφημερίδας The New York Times, κάνοντας λόγο για ταχεία ανοδική πορεία στην πολιτική σκηνή της χώρας μας του πρώτου ανοιχτά γκέι αρχηγού κόμματος στην Ελλάδα. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ «η ηγεσία του διχάζει το βασικό κόμμα της αντιπολίτευσης της χώρας».

«Η Ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη έχει φέρει το αριστερό κόμμα σε αναταραχή»

Screenshot_2023-11-11_at_10_35_04

«Ο Στέφανος Κασελάκης ήταν ουσιαστικά άγνωστος στην Ελλάδα μόλις πριν από έξι μήνες, όταν ήταν υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσιεύμα και τονίζει ότι χάρις σε μία επιδέξια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατάφερε να κερδίσει στις εσωτερικές εκλογές του Αριστερού κόμματος.

«Ωστόσο, η ηγεσία του έχει φέρει το αριστερό κόμμα σε μια αναταραχή και αναμένεται να οδηγήσει σε αποχώρηση μιας ισχυρής φατρίας σε μια κομματική συνεδρίαση ανώτατου επιπέδου αυτό το Σαββατοκύριακο», σημειώνει και προσθέτει: «Ορισμένοι αναλυτές κάνουν λόγο για μια αλλαγή στο ύφος της πολιτικής της χώρας ώστε να βασίζεται περισσότερο στην εμφάνιση και λιγότερο στην ουσία».

 Δείτε εδώ όλόκληρο το άρθρο