Σε υψηλούς τόνους συνεχίζει να σχολιάζει τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης. Σε νέα του ανάρτηση στα social media, εξαπολύει επίθεση κατά της Έφης Αχτσιόγλου αναφορικά με το τηλεφώνημα που η πλευρά Κασσελάκη υποστηρίζει ότι έγινε και δεν απαντήθηκε ποτέ προκειμένου να τερματιστούν οι εσωκομματικές συγκρούσεις.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό, σύμφωνα με δημοσίευμα, πως πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο (11/11) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τηλεφώνησε στην Έφη Αχτσιόγλου για να συζητήσουν. Δεν υπήρξε όμως ανταπόκριση από την πλευρά της, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του προέδρου.

Ωστόσο, η Έφη Αχτσιόγλου διέψευσε τα περί τηλεφωνήματος από τον Στέφανο Κασσελάκη, όταν το θέμα δημοσιεύτηκε. Η πρώην υπουργός Εργασίας είπε πως «δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

Διαβάστε ακόμα: Live - Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - "Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στον Κασσελάκη" λέει ο Τεμπονέρας

Η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη όμως επέμεινε για το τηλέφωνο, με κύκλους από το περιβάλλον του να σημειώνουν πως υπάρχει καταγεγραμμένη η κλήση. «Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», σημειώνουν δηκτικά.

«Πήρε από άλλο τηλέφωνο»

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», απάντησαν κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου. Πρόσθεσαν μάλιστα ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

Οι αναρτήσεις Μωραΐτη και Κυρίτση

Όλα τα παραπάνω σχολίασε, ο Νίκος Μωραΐτης γράφοντας στο X για την Έφη Αχτσιόγλου: «Δικαίωμα της να μη σηκώσει το τηλ στον πρόεδρο του κόμματος. Δεν κατάλαβα δηλαδή, ποιος είναι για να του το σηκώσει; Ο Μάρης;».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κυρίτσης σχολίασε την ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη γράφοντάς του: «Κύκλε, φτηνό ριάλιτι το έχετε κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το καλοκαίρι, που όπως το πάτε δεν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, κάντε θίασο με Λαζοπουλο για παραστάσεις σε τουριστικούς προορισμούς. Σακατεύετε και ένα παιδί που αν μάθαινε 2-3 βασικά θα ήταν χρήσιμος αργότερα».


Λίγο αργότερα ο Νίκος Μωραΐτης με νέα ανάρτησή του απάντησε στον Γιώργο Κυρίτση τονίζοντας ότι δεν ανήκει σε κάποιον «κύκλο» και πάντα γράφει αυτό που θέλει.

«Κύριε Κυρίτση, ευχαριστώ για την επικοινωνία. Δε θα γίνω κύκλος ποτέ. Ξέρετε γιατί; Γιατί λέω και γράφω πάντα ό,τι θέλω έξω από τις ομαδούλες σας. Εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα», έγραψε ο στιχουργός.