Διορθώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο προανήγγειλε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης τονίζοντας ότι περιέχει «νησίδες αδικίας».

Νικήτας Κακλαμάνης: Θα υπάρξουν διορθώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο 

«Προφανώς και υπάρχουν νησίδες αδικίας, θα διορθωθούν, έχουμε επικοινωνήσει με τον υπουργό και έχουμε διαβεβαίωση για διορθώσεις. Η διόρθωση που πρότεινα εγώ είναι το αφορολόγητο να ισχύει για 5 χρόνια αντί για 3», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

Παράλληλα ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε δεν πρέπει να υπάρξει οριζόντια φορολόγηση, λέγοντας πως δεν μπορεί να φορολογείται το ίδιο ένα καφέ στο Κολωνάκι και ένα καφέ σε ένα χωριό.

Για την ακρίβεια ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε πως είναι «η αχίλλειος πτέρνα όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά ολόκληρης της Ευρώπης».

«Σκληρός καπιταλιστής επιχειρηματίας ο Κασσελάκης, θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμάτι της επιχείρησής του»

Με φόντο την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, ο Νικήτας Κακλαμάνης σημείωσε ότι: «Η είδηση που βγήκε από το Σαββατοκύριακο είναι ότι παρουσιάστηκε το πραγματικό πρόσωπο του κ. Κασσελάκη, ενός σκληρού καπιταλιστή επιχειρηματία που θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμάτι της επιχείρησής του και όπως έχει μάθει να διοικεί την επιχείρησή του, έτσι έχει αποφασίσει από ό,τι φαίνεται να διοικεί και τον όποιο ΣΥΡΙΖΑ έχει απομείνει».

«Από το ’90 που είμαι στη Βουλή δεν έχει ξανασυμβεί αξιωματική αντιπολίτευση, που είναι εν δυνάμει επόμενη κυβέρνηση, να βρίσκεται σε τέτοια χάλια, θεσμικά δεν είναι σωστό», τόνισε ο κ. Κακλαμάνης.