Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σχολίασε τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με τις διαγραφές και τις αποχωρήσεις».


Νίκος Παππάς: Πρέπει να ζητήσουμε όλοι μια συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς

Μιλώντας στον ANT1 και σχολιάζοντας την αποχώρηση των στελεχών της αποκαλούμενης «Ομπρέλας», υποστήριξε ότι «η Ομπρέλα δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα και είναι δεδομένο πλέον ότι θα κάνει άλλο κόμμα», ενώ συμπλήρωσε πως πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άσκησαν μια αδικαιολόγητη κριτική στον Κασσελάκη από την πρώτη μέρα που έγινε Πρόεδρος του κόμματος.

*Διαβάστε εδώ: Εκτίμηση Δρυμιώτη για τον ΣΥΡΙΖΑ: Αν στις ευρωεκλογές πιάσει κάτω του 17%, ο Κασσελάκης ή θα φύγει ή θα τον διώξουν

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κριτική που έχει ασκηθεί όχι μόνο από την «Ομπρέλα» που αποχώρησε, αλλά και από την ομάδα της Αχτσιόγλου που παραμένει, υποστήριξε πως «μπορούμε και πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή εδώ και να τελειώσουν όλα».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε πως «πρέπει να ζητήσουμε όλοι μια συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς για τα όσα ακολούθησαν από την εκλογή του Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Παππάς απέδωσε την κακή δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη που αποχώρησαν και «ασκούσαν πολεμική κριτική μέσα στο ίδιο τους το κόμμα», ενώ έθεσε ως εκλογικό πήχη των ευρωεκλογών το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές.