«Πυρά» στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τη νέα ρύθμιση, που προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, για την καταπολέμηση της ακρίβειας στα σούπερ μάρκετ.

Σημειώνεται πως η ρύθμιση αυτή θα θέσει ένα «φρένο» στις προσφορές προϊόντων «1+1» και θα προωθήσει το μοντέλο των «χαμηλών τιμών κάθε μέρα», γνωστό ως «every day low price».

Διαβάστε ακόμα: Ακρίβεια: Νέα νομοθετική ρύθμιση για τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ - Έρχεται το every day low price στα βασικά προϊόντα

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε: «Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σουπερμάρκετ: Έλεγχοι».

Και συνέχισε: «Αντί γι’ αυτό τι κάνει; Παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1 στα σουπερμάρκετ, με το πρόσχημα ότι οι πολίτες στοκάρουν προϊόντα!».

«Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι αν τους επιβαρύνουν με τέτοιους έμμεσους τρόπους, δε θα το καταλάβουν» σημειώνει με νόημα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σουπερμάρκετ: Έλεγχοι.

Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί, με στόχο τη μείωση των τιμών.

Αντί γι’ αυτό τι κάνει;

Παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1 στα σουπερμάρκετ, με το πρόσχημα ότι οι πολίτες στοκάρουν προϊόντα!

Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι αν τους επιβαρύνουν με τέτοιους έμμεσους τρόπους, δε θα το καταλάβουν.

Αυτά πιστεύεις όταν αγνοείς ότι οι πολίτες ζουν «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους».