Απάντηση στο Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έκανε λόγο για "ομολογία Μαρινάκη ότι η κυβέρνηση επέλεξε συνειδητά τη διάχυση ευθυνών¨ για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, έδωσε μέσω ανακοίνωσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Μαρινάκης, απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ, τονίζει πως ο κ. Ανδρουλάκης πέλεξε, αντί να απαντήσει στο ερώτημα που του θέσαμε, να αμυνθεί επιτιθέμενος" και ολοκληρώνει λέγοντας πως ".Αν απλώς δεν θέλουν να απαντήσουν, έχουν κάθε δικαίωμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά μας".

Η ανακοίνωση - απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στο ΠΑΣΟΚ


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δια του Γραφείου Τύπου του, επέλεξε, αντί να απαντήσει στο ερώτημα που του θέσαμε, να αμυνθεί επιτιθέμενος.

Αν σήμερα ανακάλυψαν στο ΠΑΣΟΚ τις αντιδράσεις για τη νέα κυβέρνηση στην Ισπανία, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, τους δίνουμε χρόνο να ενημερωθούν. Αν απλώς δεν θέλουν να απαντήσουν, έχουν κάθε δικαίωμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά μας, χρησιμοποιώντας φράσεις και όρους που ουδέποτε ετέθησαν από εμάς.