«Ξαναχτυπά» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αυτή τη φορά για τον όρο «βούρκος», που χρησιμοποίησε ο Νάσος Ηλιόπουλος της ομάδας Αχτσιόγλου για το κόμμα.

Ειδικότερα, με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης απευθύνεται στον Νάσο Ηλιόπουλο και «δίνει γραμμή» σχετικά με ποια θέματα πρέπει να ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έδωσε τη... δική του επεξήγηση στη λέξη «βούρκος» που χρησιμοποίησε ο Νάσος Ηλιόπουλος, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με αυτόν τον αντιλαϊκό και αντικοινωνικό βούρκο πρέπει να ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Από αυτό θα κριθεί» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς απόφαση η συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου αλλά σε πορεία εξόδου - '"Ρήξη με Κασσελάκη"- Τι είπαν τα βασικά στελέχη

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης στέλνει το μήνυμα σε όσους προσπαθούν «να τραυματίσουν την προοπτική της κυβερνώσας αριστεράς».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ:

1) ο Μητσοτάκης χρεώνει το Ελληνικό δημόσιο 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,ξεπουλώντας τις μετοχες του δημοσίου στις 4 συστημικές τραπεζες.

2) Ετοιμάζει σφαγή πολλων μικρομεσαιων επιχειρήσεων μέσα απο το φορολογικό του Χατζηδακη.

3) καταστρέφει μεγάλο τμήμα της πρωτογενούς παραγωγής και στην ελαιοπαραγωγή και την κτηνοτροφία μέσα απο την οριζόντια μείωση των επιδοτήσεων έως και 40% (πχ κρητη)

4) Συνεχίζει το πάρτυ των απευθείας αναθέσεων με τους κολλητούς και κουμπάρους που έχει τοποθετήσει σε δημόσιους οργανισμούς με τελευταίο παράδειγμα την μεταφορά των μολυσματικών αποβλήτων απο τα νοσοκομεία της κρητης όπου η μεταφορά απο τα Χανια στο Ηρακλειο είναι πιο φτηνή απο τη μεταφορά εντος της πόλης του Ηρακλειου!!

5) Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για μικρά χρέη απο τα κοράκια των funds συνεχίζονται και επιταχύνονται!

Με αυτόν τον αντιλαϊκό και αντικοινωνικό ΒΟΥΡΚΟ πρέπει να ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ!

Και θα ασχοληθει,όση προσπάθεια και αν κάνουν καποιοι να τραυματίσουν την προοπτική της Κυβερνωσας αριστερας!»

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ: 1) ο Μητσοτάκης χρεώνει το Ελληνικό δημόσιο 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,ξεπουλώντας τις μετοχες του δημοσίου στις 4...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023