Την πρώτη του επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη Θεσσαλονίκη έκανε σήμερα (21/11) ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, υποδέχθηκαν στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία (Εγνατία 76) οι αναπληρωτές γραμματείς των Ν.Ε Α' και Β ' Θεσσαλονίκης, Μίλτος Οικονόμου και Γρηγόρης Εδιρνέλης, καθώς κι ο γραμματέας της Α' , Κώστας Αμπατζάς (παραιτήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη), και της Β', Χρήστος Μαικίδης (αποχώρησε από το κόμμα).

«Πήγε πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τις οργανώσεις μελών, για τις νομαρχιακές μας. Ο κόσμος έχει χαμόγελο και θα πάμε όλοι μαζί δυνατά μπροστά». Την παραπάνω δήλωση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ύστερα από την ολοκλήρωση σύσκεψης που είχε με στελέχη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι στα γραφεία είχαν συγκεντρωθεί κομματικά στελέχη και ακολούθησε σύσκεψη με τον κ. Κασσελάκη. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συνόδευε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης στη σύντομη συνάντησή του με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ανέφερε ότι θα δημιουργήσει γραφείο προέδρου στην πόλη και ότι θα την επισκέπτεται συχνά. Κάλεσε τα στελέχη να βγαίνουν έξω από τα γραφεία και τις οργανώσεις και να συνομιλούν με την κοινωνία, ενώ τόνισε πως είναι καλοδεχούμενοι όσοι έφυγαν από το κόμμα και θέλουν να επιστρέψουν.

Δείτε φωτογραφίες:

Kasselakis_SiRiZA_Thessaloniki1
Kasselakis_SiRiZA_Thessaloniki2
Kasselakis_SiRiZA_Thessaloniki3
Kasselakis_SiRiZA_Thessaloniki4
Kasselakis_SiRiZA_Thessaloniki5
Kasselakis_SiRiZA_Thessaloniki6
Kasselakis_SiRiZA_Thessaloniki7
Kasselakis_SiRiZA_Thessaloniki8
Kasselakis_SiRiZA_Thessaloniki9
Kasselakis_SiRiZA_Thessaloniki10