«Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πολύ μικρή νεολαία», δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Παππάς, σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει τον αντίκτυπό από την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το αποτύπωμα στην κοινωνία είναι πολύ μικρό», πρόσθεσε, μιλώντας στο OPEN.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «1.000 μέλη ήταν υποτίθεται εγγεγραμμένα, στην πραγματικότητα μιλάμε για πολύ λίγα ενεργά μέλη, 50 στη Θεσσαλονίκη και 100 στην Αθήνα».

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν 85 μέλη του κόμματος - ''Η σημερινή ηγετική ομάδα τον οδηγεί σε ένα ασπόνδυλο, θολό, λαϊκίστικο και αρχηγικό μόρφωμα''

Κάνοντας λόγο, δε, για «παθογένεια» σημείωσε ότι «δεν είχαμε γείωση στην φοιτητική κοινότητα και στη γείωση στον συνδικαλισμό».

Πέτρος Παππάς: 3.000 βιογραφικά κατατέθηκαν στον isyriza, για να συμμετέχουν στα think tank

 «Αυτό που λέμε τώρα είναι ότι ξεκινά ένας νέος πολιτικός χρόνος, έχει μηδενίσει ο χρόνος. Τον Στέφανο Κασσελάκη τον κρίνουμε διαρκώς, αλλά τώρα συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις και όχι σερνόμενοι σε έναν βούρκο εσωστρέφειας να κάνουμε πολιτική», επισήμανε ο Πέτρος Παππάς.

Επιχειρώντας, μάλιστα, να δείξει ότι παρά τις αποχωρήσεις υπάρχει εισροή μελών στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς είπε ότι «3.000 βιογραφικά κατατέθηκαν στον isyriza, για να συμμετέχουν στα think tank κι αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από νέους ανθρώπους που συμμετείχαν στην πολιτική».

Ως προς τον Αλέξη Τσίπρα, τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «παραμένει εγγυητής της ενότητας, τον πόνεσε υποθέτω πολύ η αποχώρηση στελεχών που ανέδειξε».