Η «κοινωνική παρακμή» συνεχίζεται με τον προϋπολογισμό του 2024, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης, σε νέα ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), αναφέρει πως «μόνο οι αριθμοί μπορούν να δείξουν το μέγεθος της κοινωνικής παρακμής - που συνεχίζεται με τον προϋπολογισμό του 2024».

*Διαβάστε εδώ: Δημήτρης Τζανακόπουλος: ''Άπιαστο όνειρο'' το 17,5% για τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μπορούσα να μείνω λόγω Κασσελάκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε τον προϋπολογισμό του 2024, αναδημοσιεύοντας ένα tweet της Κατερίνας Νοτοπούλου.

«Η #ΝΔ χαρίζει ψίχουλα από το τραπέζι. Η κοινωνική δικαιοσύνη προσφέρει θέση στο τραπέζι. Όλα τα στοιχεία από την ομιλία μου στη #Βουλή για τον #Προϋπολογισμό 2024», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Νοτοπούλου στην ανάρτησή της, η οποία συνοδεύεται από ένα βίντεο, με την ίδια να μιλάει στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.


Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Λένε πως ο κόσμος κουράζεται με τους αριθμούς.

Όμως μόνο οι αριθμοί μπορούν να δείξουν το μέγεθος της κοινωνικής παρακμής - που συνεχίζεται με τον προϋπολογισμό του 2024.