Ο Αλέξης Χαρίτσης τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Χαρίτσης ξεκίνησε με τη φράση: «Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: τώρα, όχι αύριο», προσθέτοντας, στη συνέχεια, ότι τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια απαράδεκτη κατάσταση.

«Το αυτονόητο δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών μετατρέπεται σε παιχνίδι εσωτερικών ισορροπιών στις τάξεις της κυβέρνησης» σημειώνει ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Αυτή είναι η Δεξιά στη χώρα μας. Μια παράταξη που αρνείται ένα αυτονόητο δικαίωμα όλων των πολιτών στο όνομα των δικών της εσωτερικών αντιφάσεων» τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Διαβάστε ακόμα: Ο γάμος των ομόφυλων και η ψήφος κατά συνείδηση: Η μεγάλη αποκάλυψη της ''Απογευματινής'', οι αντιδράσεις και οι ζυμώσεις εντός της κυβέρνησης

«Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να την περιμένει» υπογράμμισε ακόμη. Παράλληλα, ο Αλέξης Χαρίτσης δεσμεύτηκε ως επικεφαλής της νέας ΚΟ της Αριστεράς για μάχη εντός κι εκτός Βουλής για τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων, με πλήρη δικαιώματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση:

«Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: τώρα, όχι αύριο

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια απαράδεκτη κατάσταση: το αυτονόητο δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών, μετατρέπεται σε παιχνίδι εσωτερικών ισορροπιών στις τάξεις της κυβέρνησης.

Ο «φιλελεύθερος» κύριος Μητσοτάκης για μια ακόμα φορά εμφανίζεται δέσμιος των συντηρητικών και αντιδραστικών φωνών στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας. Και έτσι πυκνώνουν τα δημοσιεύματα για αναβολή του ζητήματος κάτω από την πίεση του κυρίου Βορίδη και όσων συμφωνούν με αυτόν. Αυτή είναι η Δεξιά στη χώρα μας. Μια παράταξη που αρνείται ένα αυτονόητο δικαίωμα όλων των πολιτών στο όνομα των δικών της εσωτερικών αντιφάσεων.

Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να την περιμένει. Δεσμεύομαι, ως επικεφαλής της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας της Αριστεράς, ότι θα δώσουμε τη μάχη εντός και εκτός Βουλής για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών με πλήρη δικαιώματα.

Και αν η κυβέρνηση συνεχίσει στο δρόμο των αναβολών, θα καταθέσουμε άμεσα σχετική νομοθετική πρόταση. Έτσι ανατρέπεται η ηγεμονία της Δεξιάς. Στην πράξη. Στο πλευρό της κοινωνίας και των κοινωνικών κινημάτων που ζητούν το αυτονόητο: ίσα δικαιώματα για όλους τους πολίτες!». 

🔴 Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: τώρα, όχι αύριο 🟣Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια απαράδεκτη κατάσταση: το αυτονόητο...

Δημοσιεύτηκε από Alexis Charitsis - Αλέξης Χαρίτσης στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023