Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε λίγη ώρα θα ανακοινώσει τη δέσμη των μέτρων κατά της οπαδικής βίας, που αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, το Σάββατο, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη και τον σοβαρότατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ.

Διαβάστε ακόμα: Αποφασισμένος για σκληρά μέτρα κατά της οπαδικής βίας ο Μητσοτάκης - Σήμερα οι ανακοινώσεις - Υπήρξε επικοινωνία με την UEFA

Μάλιστα, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, η συνέχιση των πρωταθλημάτων χωρίς την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

Σύμφωνα πάντα με τη στήλη, με σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί μέσα στη βδομάδα στη Βουλή, οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα υποχρεωθούν να βάλουν «λουκέτο» στους συνδέσμους των φιλάθλων, κλείνοντας ταυτόχρονα και τις θύρες που αναπτύσσουν δράση οι οργανωμένοι.

Επίσης, σύμφωνα με το Big Mouth, στα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Παύλος Μαρινάκης θα προβλέπεται μέχρι και η οριστική αποβολή από το πρωτάθλημα ομάδας που «συλλαμβάνεται» υπότροπη σε επεισόδια.

Παράλληλα, αναμένεται η αποχώρηση της Αστυνομίας από τα γήπεδα και η φύλαξη και η ασφάλεια θα ανατεθούν στις ΠΑΕ, ΚΑΕ κ.λπ, αφού μιλάμε για Ανώνυμες Εταιρείες, όπως αναφέρει το Big Mouth.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντως, είναι οργισμένος και αποφασισμένος για σκληρά μέτρα κατά της οπαδικής βίας.

Τι γράφει το Big Mouth

Αδειάζουν οι θύρες, τέλος στους οργανωμένους

– Σε λίγη ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, θα ανακοινώσει τη δέσμη των μέτρων που αποφασίστηκε στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό. Από κάτι πληροφορίες έμαθα ότι βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η συνέχιση των πρωταθλημάτων χωρίς την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα. Επίσης, με σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί μέσα στη βδομάδα στη Βουλή, οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα υποχρεωθούν να βάλουν λουκέτο στους συνδέσμους των φιλάθλων, κλείνοντας ταυτόχρονα και τις θύρες που αναπτύσσουν δράση οι οργανωμένοι. Στα μέτρα που θα ανακοινώσει ο εκπρόσωπος Μαρινάκης θα προβλέπεται μέχρι και η οριστική αποβολή από το πρωτάθλημα ομάδας που «συλλαμβάνεται» υπότροπη σε επεισόδια. Τέλος, από τη στιγμή που μιλάμε για Ανώνυμες Εταιρείες, αποχωρεί από τα γήπεδα η Αστυνομία, με τη φύλαξη και την ασφάλεια να ανατίθεται στις ΠΑΕ, ΚΑΕ κ.λπ. Σε όλα τα παραπάνω θέλω να προσθέσετε την οργή του Μητσοτάκη σε σχέση με τα φαινόμενα της οπαδικής βίας.