Τον εν ενεργεία πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Λάζαρο Κυρίζογλου, στηρίζει ενόψει των εκλογών της ΚΕΔΕ η Νέα Δημοκρατία, επιβεβαίωνοντας τη στήλη «Big Mouth».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το κυβερνών κόμμα:

«Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) έχει πρόεδρο τον έμπειρο αυτοδιοικητικό Λάζαρο Κυρίζογλου, δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο οποίος εξελέγη πρόσφατα με ομόφωνη απόφαση των παρατάξεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές της ΚΕΔΕ».

Τι ανέφερε η στήλη "Big Mouth": Κυρίζογλου και Τζιτζικώστας οι "εκλεκτοί" του Μητσοτάκη για ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ


Χρίσματα στους Λάζαρο Κυρίζογλου (δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης) και Αποστόλη Τζιτζικώστα (περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας) για την προεδρία των συνδικαλιστικών οργάνων σε δήμους και περιφέρειες αντίστοιχα έχει δώσει ο πρόεδρος Μητσοτάκης. Αυτό σημαίνει πως ό,τι άλλο ακούσετε ή διαβάσετε απλά θα κινείται εκτός κομματικής γραμμής. Με δεδομένους τους συσχετισμούς δυνάμεων ανά την Επικράτεια, εκτιμώ ότι όχι μόνο δεν θα δυσκολευτούν να επικρατήσουν οι «εκλεκτοί» του πρωθυπουργού σε ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ, αλλά απεναντίας θα καταγραφούν πολύ υψηλά ποσοστά εκλογής. Το εντυπωσιακό με τις δύο επιλογές του προέδρου Κυριάκου έχει να κάνει με το γεγονός ότι μιλάμε για Βορειοελλαδίτες αυτοδιοικητικούς με δηλωμένο (μέχρις εκεί που δεν πάει) το καραμανλικό τους πάθος.