Να δείξουμε μια δυναμική ανόδου, να δείξουμε μια δυναμική ενός κόμματος το οποίο αρχίζει να πείθει την κοινωνία, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή “Εκείνη και εγώ”, με τον Θανάση Φουσκίδη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναπληρωτής τομεάρχης εσωτερικών, Πέτρος Παππάς.

Ερωτηθείς τι σηματοδοτεί η παραίτηση Δραγασάκη από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και θεωρεί ότι μπορεί να συμβάλει στο βαθμό που θέλει ο ίδιος στην πορεία του κόμματος. Παραμένει στο κόμμα. Αυτό το οποίο αποτελεί στόχο για το νέο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ειναι η ανάδειξη μιας νέας γενιάς στελεχών και η ανάδειξη ενός κόμματος το οποίο θα αγγίξει τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και θα τις εκφράσει με ένα τρόπο ρεαλιστικό, πειστικό καταθέτοντας ένα νέο πρόγραμμα δεδομένου ότι είχαμε μια εκλογική αποτυχία πολύ σημαντική το οποίο σημαίνει ότι δεν έγινε πλειοψηφικά αποδεκτή η προηγούμενη πρόταση του κόμματος. Το κόμμα πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να αναγεννηθεί ριζικά.


Ερωτηθείς ποιος είναι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Θεωρώ ότι ο στόχος είναι να πάμε καλά, να δείξουμε μια δυναμική ανόδου, να δείξουμε μια δυναμική ενός κόμματος το οποίο αρχίζει να πείθει την κοινωνία. Δεν συμμετέχουμε για να χάσουμε, συμμετέχουμε για να κερδίσουμε. Δεν θα βάλω πήχη, δεν θα πω νούμερα πιστεύω ότι πρέπει να πάμε καλά και αυτός είναι ο στόχος μας.