Υπέρ της τροπολογίας που δίνει την δυνατότητα 3ετους άδειας διαμονής στους παράτυπους μετανάστες, δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσω του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Νίκου Παππά. Σημειώνεται ότι ο κ. Νίκος Παππάς  ζήτησε από την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει στην τροπολογία και να την φέρει.

Παράλληλα ο κ. Παππάς σημείωσε ότι η τροπολογία αυτή: Δίνει λύση σε ,ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει πλειοψηφία, ακούσαμε τις δηλώσεις Σαμαρά και τις αξιολογούμε, είπε ο Νίκος Παππάς. 

Διαβάστε επίσης: Τροπολογία για μετανάστες: Το υπουργείο Εργασίας επιβεβαιώνει την αποκάλυψη του parapolitika.gr - Ποιοι παίρνουν άδεια διαμονής

Σημειώνεται ότι με βάση την τροπολογία αυτή οι παράτυποι μετανάστες μπορούν να παίρνουν άδεια 3ετούς διαμονής εφόσον έχουν πρόσκληση εργασίας. Υπενθυμίζεται ότι την αποκάλυψη για την συγκεκριμένη τροπολογία έκαναν τα parapolitika.gr. Λίγη ώρα αργότερα, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εξέφρασε με δήλωσή του την έντονη αντίθεσή του ζητώντας από την κυβέρνηση να την αποσύρει. 

Διαβάστε επίσης: Τροπολογία για μετανάστες: Το υπουργείο Εργασίας επιβεβαιώνει την αποκάλυψη του parapolitika.gr - Ποιοι παίρνουν άδεια διαμονής