Φωτιές άναψε στον ΣΥΡΙΖΑ το ταξίδι-αστραπή του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του, Τάιλερ, στο Παρίσι, για το οποίο μάλιστα αναβλήθηκε για σήμερα Παρασκευή η συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ).

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Αιφνιδιάστηκαν από το ξαφνικό ταξίδι Κασσελάκη στο Παρίσι - Γιατί δεν "αγχώνονται" στην Κουμουνδούρου για τα απογοητευτικά γκάλοπ


Πώς έμαθαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το ταξίδι Κασσελάκη

Η δυσφορία από τα στελέχη ήταν έκδηλη, καθώς κανείς δεν γνώριζε γι’ αυτό το ταξίδι στο Παρίσι και το έμαθαν όταν πλέον ο Στέφανος Κασσελάκης έκοβε βόλτες με το σύζυγό του στο ιστορικό κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο Δήμος Βερύκιος, μάλιστα, χθες το πρωί αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το ταξίδι των Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ. «Το κασσελικό ρεπορτάζ λέει ότι πήγαν για προσωπικούς λόγους. Εγώ με το φτωχό, γέρικο πια μυαλουδάκι μου λέω πού πήγαν; Στην Πόλη του Φωτός και του έρωτα. Ναι. Πήγαν στη χώρα που την τεκνοθεσία την έχει νομιμοποιήσει από το 2013. Βαδίζουν βάσει σχεδίου και προγραμματισμού. Πάρε τη συνέντευξη που έδωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε για ποιον λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρθηκε ειδικά στον Στέφανο Κασσελάκη και, όπως είπε, φέρεται να είναι ενοχλημένος που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε πρώτα στον Οικουμενικό Πατριάρχη για ευλογία.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Λέει "όχι" στα μη κρατικά πανεπιστήμια και προετοιμάζεται για το συνέδριο του Φεβρουαρίου - Συνεδριάζει σήμερα η Οργανωτική Επιτροπή

Οι φήμες για τον Τάιλερ Μακμπέθ στο «Survivor»

Ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε, επίσης, ειδήσεις σχετικά με τη φημολογούμενη πρόταση για συμμετοχή του Τάιλερ Μακμπέθ στο «Survivor». Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη ακούστηκε ότι δέχτηκε πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης, ο δημοσιογράφος, όμως, εξήγησε ότι αυτό δεν θα συμβεί και υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος.

«Το παιδί αυτό δεν θα πάει στο “Survivor”, δεν έχει μιλήσει με τον Ατζούν, δεν του έχει γίνει πρόταση. Ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει στο πλευρό του Στέφανου, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά τους. Ήδη βρήκαν σπίτι και βαδίζουν βάσει προγράμματος» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime