Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, υποδέχτηκε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη τον χορευτικό όμιλο «Αορείτες» από το Ηράκλειο Κρήτης, που έχουν κάνει πράξη τη συμπερίληψη ενώνοντας τις δεξιότητες στον χορό παιδιών και με αναπτυξιακές διαταραχές ή κινητικά προβλήματα.

Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος Μητσοτάκης: Άκουσε με την οικογένειά του χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το Καστελλόριζο (Εικόνες & Βίντεο)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αντάλλαξε ευχές με τους χορευτές του συλλόγου και επαίνεσε την πρωτοβουλία τους.

Νίκος Ανδρουλάκης: «Θα είμαστε στο πλευρό σας, διότι τα παιδιά μας είναι η προτεραιότητά μας»

«Χαίρομαι πάρα πολύ, που σήμερα φιλοξενούμε εδώ, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, τους φίλους μας από την Κρήτη, που με πολλή ανθρωπιά πήραν την πρωτοβουλία να ιδρύσουν έναν χορευτικό όμιλο για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Θα είμαστε στο πλευρό σας, διότι τα παιδιά μας είναι η προτεραιότητά μας και αγωνιζόμαστε να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες από το κράτος και να έχουν την καλύτερη δυνατή προοπτική. Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Και χαίρομαι πάρα πολύ, που οι γενναίοι φίλοι μας από το Ηράκλειο είναι σήμερα κοντά μας για να γιορτάσουμε αυτές τις άγιες μέρες» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

androulakis_kalanta001
androulakis_kalanta002
androulakis_kalanta003
androulakis_kalanta004
androulakis_kalanta005
androulakis_kalanta006


Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης άκουσε τα τσακώνικα κάλαντα των Χριστουγέννων από τα μέλη της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.