Δημοκρατία, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, υποσχέθηκε ο νέος περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας περιφερειακής αρχής. Ο κ. Τρεπεκλής δήλωσε ότι αποδέχεται με μεγάλη τιμή τον ρόλο του να εκπροσωπήσει τον λαό των Ιονίων Νήσων και παράλληλα εξέφρασε την αίσθηση του βάρους της ιστορικής ευθύνης που συνεπάγεται ο ρόλος του περιφερειάρχη και τη δέσμευσή του να ηγηθεί και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού.

trepeklis-ionia-03-20231228
trepeklis-ionia-04-20231228
trepeklis-ionia-05-20231228

Αποδέχομαι τη μέγιστη τιμή να εκπροσωπήσω επάξια αυτόν τον λαό, τον ευγενή λαό των Ιονίων Νήσων, με οδηγό τις μεγάλες ιστορικές παρακαταθήκες. Συναισθάνομαι πλήρως το βάρος της ιστορικής ευθύνης, να ηγείσαι και να διεκδικείς για αυτό τον λαό!”, ανέφερε ο νέος περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής και συμπλήρωσε:

“Είναι για μένα δέσμευση, να υπηρετώ τα συμφέροντα των πολιτών. Όπως δεσμευτήκαμε προεκλογικά, υποσχόμαστε σήμερα, ότι θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για Δημοκρατία, Διαφάνεια και Αποτελεσματικότητα στη Διοίκηση της Περιφέρειας. Πέντε δημιουργικά χρόνια ανοίγονται μπροστά μας”.