Πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο υπουργείο Εργασίας, η τελετή παράδοσης –παραλαβής του υπουργείου. Στη θέση του Άδωνι γεωργιάδη που επιστρέφει στο υπουργείο Υγείας, αναλαμβάνει η Δόμνα Μιχαηλίδου. Στη θέση της στο υπουργείο Παιδείας, ανέλαβε η βουλευτής Επικρατείας, Ιωάννα Λυτρίβη ως υφυπουργός.


Το βιογραφικό της Δόμνας Μιχαηλίδου:


Η νέα υπουργός Εργασίας και και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1987 στον Πειραιά.

Έφυγε για την Αγγλία στα 17 της και έκανε όλες τις σπουδές της στα Οικονομικά στη Μεγάλη Βρετανία. Έκανε το μεταπτυχιακό της στις Αναπτυξιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Cambridge και Διδακτορικό στην Ανάπτυξη και τις Οικονομικές Κρίσεις επίσης στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Διετέλεσε Επισκέπτρια Λέκτορας Οικονομικών της Ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Έζησε 11 χρόνια στην Αγγλία και τη Γαλλία και έχω διατελέσει εκτός από Λέκτορας στο Cambridge και Λέκτορας στο UCL, Οικονομολόγος στον Ο.Ο.Σ.Α., καθώς και Οικονομική Σύμβουλος αρκετών Κυβερνήσεων και του ΟΗΕ.

Το 2016 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την επέλεξε ως σύμβουλό του, σε θέματα Μεταρρυθμίσεων. H ενεργή συμμετοχή της στην πολιτική ζωή του τόπου αρχίζει με την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία. Το 2019, διορίζεται Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο της Πρόνοιας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Με την ανάληψη των καθηκόντων της έθεσε το πλαίσιο των πολιτικών παρεμβάσεων δίνοντας έμφαση σε ενεργητικές πολιτικές πάνω στους άξονες της κοινωνικής ένταξης ευάλωτων ομάδων και της αποϊδρυματοποίησης.

Στις εκλογές της 21ης Μάϊου 2023, εξελέγη βουλευτής στην Α΄ Πειραιώς και Νήσων.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ορίστηκε Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων της ειδικής αγωγής και της λειτουργίας των επαγγελματικών λυκείων.