Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εργασίας στη Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε έναν μικρό απολογισμό για το έργο του κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο, υπογραμμίζοντας ότι η σημανικότερη ρύθμιση ήταν το ξεπάγωμα των τριετιών.

Μάλιστα, ο νέος υπουργός Υγείας επΙσήμανε μεταξύ άλλων ότι «ο χρόνος και η ζωή κινούνται με πολύ μεγάλη ταχύτητα» και ότι μετά την επιθυμία του πρωθυπουργού παραδίδει το τιμόνι του υπουργείου.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε ειδικότερα στις ρυθμίσεις που προωθήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του, όπως η εργασία των συνταξιούχων χωρίς το πέναλτι του 30%.

Αναφέρθηκε επίσης στο επίδομα μητρότητας σε επαγγελματίες και αγρότες, την καθιέρωση εργασίας σε πολλαπλούς εργοδότες, τις κυβερνητικές παρεμβάσεις για την ασφάλεια των εργαζομένων στις διανομές από τις καιρικές συνθήκες και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι επιστρέφει ύστερα από 10 χρόνια στο νευραλγικό Υπουργείο Υγείας.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωσε παίρνοντας τον λόγο ότι «ο πήχης είναι πολύ ψηλά» και έκανε λόγο για ημέρα συγκίνησης και μεγάλης ευθύνης.

«Μετά από 4,5 χρόνια παραλαμβάνω από έναν αποτελεσματικό υπουργό ένα Υπουργείο που έχει καταφέρει πάρα πολλά», ανέφερε η νέα υπουργός Εργασίας μεταξύ άλλων.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης-παραλαβής

domna_adonis__1_
domna_adonis__2_
domna_adonis__3_
domna_adonis__4_
domna_adonis__5_
domna_adonis__6_
domna_adonis__7_
domna_adonis__8_