«Η αποκάλυψη ότι ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να κάνει υπουργό τον κ. Κασσελάκη στην πρώτη του κυβέρνηση το 2019 και ο τελευταίος αρνήθηκε, τεκμηριώνει ότι όποιος στερείται "εξυπνάδας", καταφεύγει στον "εξυπνακισμό", σημειώνει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος «λίγες ημέρες πριν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης "πουλώντας εξυπνάδα" είχε ισχυριστεί ότι ο κ. Κασσελάκης σκοπεύει να συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο. Απέκρυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι όλα τα επαίσχυντα νομοσχέδια, όπως η τροπολογία νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών, υπερψηφίζονται συστηματικά από τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ! Όπως ακριβώς συνεργάστηκαν αγαστά για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και ετοιμάζουν την μειοδοσία στο Αιγαίο».

Διαβάστε ακόμα: Παύλος Μαρινάκης: Προϊόν επιστημονικής φαντασίας ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε υπουργείο στον Κασσελάκη το 2019

Η Ελληνική Λύση καταλήγοντας εύχεται «καλή θητεία στον Παύλο Μαρινάκη που έγινε "υπουργός από τον πάγκο", καθώς η "βασική επιλογή" αρνήθηκε να συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα, παραμένοντας "υπουργός αντιπολίτευσης"».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ