Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action24, προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Η υπουργός δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και το πόσο συγκλονισμένη είναι από τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας.

*Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Προσχεδιασμένη ληστεία η δολοφονία της 41χρονης εγκύου - Της έδεσαν τα χέρια, τη σκότωσαν και της πήραν 80 ευρώ


Σοφία Ζαχαράκη: Κανενός είδους βία δεν μπορεί να είναι ανεκτή

«Για αρχή, ξέρετε ότι και μόνο το άκουσμα όλων αυτών των λεπτομερειών σε σοκάρει, παίρνουμε λίγο χρόνο για να εμπεδώσουμε αυτό το οποίο έχει συμβεί, από χέρι ενός συντρόφου να χάσει μια γυναίκα τη ζωή της. Θα περιμένουμε βέβαια τις λεπτομέρειες, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να εξαντλείται η αυστηρότητα και κανενός είδους βία δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή», είπε αρχικά η Σοφία Ζαχαράκη.

Τότε η Σοφία Ζαχαράκη λύγισε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ξέρετε ότι το 84 τοις εκατό των περιστατικών που έρχονται να καταγγελθούν είναι από τον σύντροφο ή τον σύζυγο; Το ξέρετε ότι το 71 τοις εκατό είναι μητέρες; Γιατί ήταν μητέρα η συγκεκριμένη κοπέλα και κυοφορούσε το δεύτερο. Γι’ αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Γι’ αυτά που είναι εδώ κοντά μας και μπροστά μας πρέπει να ξέρει όποιος μας ακούει ότι υπάρχει αυστηρό πλαίσιο. Αυτό είναι και το χρέος μας», υπογράμμισε η Σοφία Ζαχαράκη.