Οι δημοσκοπήσεις είναι φωτογραφία της στιγμής, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος, κληθείς να σχολιάσει τη δημοσκόπηση της ALCO που φέρνει τρίτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ.

*Διαβάστε εδώ: Μαρκόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1 για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Oι εξωκοινοβουλευτικοί θέτουν το ζήτημα, όπως ο Αλέξης Πατέλης

Ο κ. Καραμέρος επισήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει νομοθετική πρόταση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.


Η συνέντευξη του Γιώργου Καραμέρου στα Παραπολιτικά 90,1

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κος Γιώργος Καραμέρος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

Κληθείς να σχολιάσει τη δημοσκόπηση της ALCO που φέρνει τρίτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Καραμέρος είπε: «Η δημοσκόπηση αυτή είναι μια φωτογραφία της στιγμής. Δεν αμφισβητώ τη δημοσκόπηση, είναι σημαντικό εργαλείο και δεν μας ευχαριστεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αλλά είναι μια φωτογραφία της στιγμής που πιστεύουμε ότι με την ατζέντα που βάζουμε στη φάση της ανασυγκρότησης που βρισκόμαστε και επειδή είμαστε ουσιαστικά η μόνη αντιπολιτευτική φωνή, καθαρή χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς μεσοβέζικες τοποθετήσεις δεν θα είναι αυτή η φωτογραφία που θα ‘εκτυπωθεί’».

Όσον αφορά στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Γιώργος Καραμέρος επισήμανε: «Υπάρχει αυτή η φράση που αποδίδεται στον Γκάντι ότι «στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε λοιδορούν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς», νομίζω ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανάμεσα στο δεύτερο και στο τρίτο στάδιο. Αυτά είναι καλά νέα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αξιωματική αντιπολίτευση».
Αναφορικά με τη ρύθμιση για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, είπε: «Αν θέλετε να δείτε πραγματικό μπάχαλο κοιτάξτε στην κυβέρνηση και στη ΝΔ τι συμβαίνει με το ζήτημα του γάμου των ομοφύλων που ο κ. Μητσοτάκης άλλαξε τρεις γνώμες μέσα σε μια εβδομάδα».

«Εμείς καταθέσαμε δική μας νομοθετική πρόταση με 16 άρθρα πλήρως αιτιολογημένη, ένα πάρα πολύ καλό νομικό κείμενο επικαιροποιημένο σε σχέση με την πρόταση που είχε κατατεθεί στο παρελθόν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να κρατήσει κάποιες ισορροπίες τρόμου εσωτερικά στη ΝΔ, θα ακούσουμε με προσοχή τι έχει να πει αν δεν αλλάξει γνώμη μέχρι αύριο το απόγευμα που θα το παρουσιάσει στην ΕΡΤ», πρόσθεσε.