Η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα, μίλησε στο ραδιόφωνο του Real fm για τον επικείμενο νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ειδικότερα, η Μαρία Συρεγγέλα ανέφερε ότι «στόχος είναι να πείσουμε τους βουλευτές να ψηφίσουν το νομοσχέδιο» και προσέθεσε: «Εγώ θα μείνω σε αυτό που είπε ο πρωθυπουργός, ότι μπήκε ένα πλαίσιο και μετά θα αποφασίσει ο καθένας τι θα κάνει». Συμπλήρωσε μάλιστα πως «μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πολλά πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει και πολλοί από τους βουλευτές που είχαν κάποιες αμφιβολίες άλλαξαν κατεύθυνση».

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Ρωμανός για ομόφυλα ζευγάρια: Το νέο νομοσχέδιο βάζει τέλος στον αποκλεισμό συνανθρώπων μας από τον πολιτικό γάμο

«Εδώ μιλάμε για δικαιώματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Μαρία Συρεγγέλα, ενώ συμπλήρωσε πως ο νόμος για υιοθεσία κατά μόνας από άνδρα ή γυναίκα ισχύει από το 1946.

Κλείνοντας υποστήριξε ότι θα ήθελε να υπάρξει μια υπερκομματική στήριξη, αλλά ανέφερε ότι «δυστυχώς ο κύριος Ανδρουλάκης έχει εγκλωβιστεί σε μια μικροκομματική λογική».