Ξεκάθαρη θέση υπέρ του νομοσχεδίου για τον γάμο τον ομόφυλων ζευγαριών πήρε, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, η Νάντια Γιαννακοπούλου, τονίζοντας ότι σέβεται κάθε διαφορετική άποψη, αλλά όχι ρατσιστικές και ομοφοβικές δηλώσεις, φωτογραφίζοντας τον βουλευτή Λέσβου Παναγιώτη Παρασκευαΐδη.

Στη συνέχεια, η Νάντια Γιαννακοπούλου μίλησε για τους κινδύνους που εμπεριέχει η ψήφος κατά συνείδηση. Όπως είπε, εκεί που διακωμωδούσαμε τη ΝΔ υπάρχει κίνδυνος να δούμε το ΠΑΣΟΚ να περιέρχεται και το ίδιο σε δύσκολη θέση και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αναλογιστούν όλοι.


Αιχμές κατά του Παναγιώτη Δουδωνή

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές κατά του βουλευτή Επικρατείας Παναγιώτη Δουδωνή, λέγοντας ότι σε συνεδρίαση του συντονιστικού της κοινοβουλευτικής ομάδας είπε ότι το κόμμα θα πρέπει να βρίσκει αφορμές για να διαφοροποιείται την κυβέρνηση ή όταν δεν το συμφέρει εκλογικά.

*Διαβάστε εδώ: Παιδιά ομόφυλων ζευγαριών: Δεν έχουμε καμία διαφορά από μία στρέιτ οικογένεια - Το μόνο που μας νοιάζει είναι η φροντίδα

«Έτσι όμως δεν κάνεις πολιτική», σημείωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Τέλος, ζήτησε καλύτερο συντονισμό των οργάνων του κόμματος, καθαρές γραμμές και χωρίς καθυστερήσεις.