Ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18:30 υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος.

Στη σύσκεψη θα εξεταστούν οι δυνατότητες που υπάρχουν για νέες παρεμβάσεις, για να «τρέξουν» τα μέτρα στη Θεσσαλία, καθώς και να διασφαλιστεί ότι οι δρόμοι δεν θα κλείσουν. Στο τραπέζι αναμένεται να βρεθεί και η Agrotica που ξεκινά 1η Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι οι αγρότες της Λάρισας έχουν αποφασίσει αποφάσισαν να μετακινήσουν τα οχήματά τους την Κυριακή στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας και τη Δευτέρα να ενισχύσουν το μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο του Πλατυκάμπου.

Σήμερα, Σάββατο, αγρότες των Τρικάλων προχώρησαν το μεσημέρι σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Τρικάλων - Λάρισας, στο ύψος του Ζάρκου, για περίπου μισή ώρα.