Την αγωγή που υπέβαλε τον Οκτώβριο του 2023 με την οποία ζητά 100.000 ευρώ από τον Αχιλλέα Μπέο υπενθύμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, σε ανάρτησή της στα social media.

Καθώς η υπόθεση εκδικάζεται σε λίγες ημέρες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, έστειλε μήνυμα προς τον δήμαρχο Βόλου «να κάνει τα κουμάντα του» με αφορμή το γεγονός, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook ότι «ο Αχιλλέας Μπέος καταδικάστηκε για τη συκοφαντική δυσφήμιση του δημοσιογράφου Γιώργου Καρεκλίδη και δήλωσε ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό των 11.919 ευρώ που επιδικάστηκε ως αποζημίωση».

«Ο Αχιλλέας Μπέος καταδικάστηκε για τη συκοφαντική δυσφήμιση του δημοσιογράφου Γιώργου Καρεκλίδη και δήλωσε ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό των 11.919 ευρώ που επιδικάστηκε ως αποζημίωση. Υπενθυμίζω στον κ. Μπέο ότι σε λίγες μέρες εκδικάζεται η αγωγή που τού έκανα εγώ και ζήτω 100.000 ευρώ. Να κάνει τα κουμάντα του» γράφει χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

Η ανάρτηση της Ελένας Ακρίτα:

anartisi_akrita_gia_mpeo

 


Έλενα Ακρίτα: Γιατί υπέβαλε την αγωγή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι την κατάθεση της αγωγής προκάλεσε τα όσα είχε πει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αχιλλέας Μπέος τον περασμένο Οκτώβριο για την Έλενα Ακρίτα. Τότε ο δήμαρχος Βόλου είχε πει, μεταξύ άλλων, «άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε», ενώ η Σύλβα Ακρίτα βρίσκεται εν ζωή. Σε ανάρτησή της τότε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε απαντήσει στον Αχιλλέα Μπέο γράφοντας: «Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο».