Αντιδράσεις και αναστάτωση προκαλεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας η συνέντευξη του πρώην βουλευτή του κόμματος, Μπάμπη Παπαδημητρίου, στο κανάλι Action 24. Ο κ. Παπαδημητρίου άφησε αιχμές κατά των ευρωβουλευτών Μανώλη Κεφαλογιάννη και Ελίζας Βόζεμπεργκ, με την τελευταία να απαντά πως θα προστατεύσει την υπόληψή της με κάθε νόμιμο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε σε ένα "μεγάλο και βαρύ" θέμα που αφορά την κ. Βόζεμπεργκ, το οποίο, όπως είπε, "δεν ξέρω αν έχει λυθεί αυτή τη στιγμή".

"Υπάρχει ένα θέμα το οποίο δυστυχώς έχω δεσμευτεί να μην το χρησιμοποιήσω δημοσίως", δήλωσε ο κ. Παπαδημητρίου. "Υπάρχει ένα θέμα το οποίο προέκυψε. Νομίζω πως είναι σε φάση επίλυσης. Και αν λυθεί, λύνεται αυτομάτως και του κ. Κεφαλογιάννη".

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ απάντησε στις αιχμές Παπαδημητρίου μέσω Twitter, αναφέροντας πως θα προστατεύσει την υπόληψή της με κάθε νόμιμο τρόπο και ζητώντας του να ανακαλέσει.

«Κανένα απολύτως θέμα δεν ειχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπαμπης Παπαδημητριου @babis2019 που αυθαίρετα κ απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψη μου την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο! Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια.Ε. », έγραψε η κυρία Βόζεμπεργκ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyutvfg1o1rl)