Ένταση σημειώθηκε σήμερα (8/2/2024) στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, όπου συζητήθηκε το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, με τη Νάντια Γιαννακοπούλου να απαντά σε σκληρή γλώσσα σε σχόλιο του Πάρι Κουκουλόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Σπυρόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ενημερωθεί για τη συμμετοχή Χριστοδουλάκη σε εκδήλωση με Τεμπονέρα-Αχτσιόγλου

Απαντώντας στην τοποθέτηση του Ιλχάν Αχμέτ κατά την προηγούμενη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ότι η λύση της αποχής παρέχει ευελιξία, η Νάντια Γιαννακοπούλου τόνισε ότι «δεν μπορεί να υπάρχουν βουλευτές δύο ταχυτήτων» και ότι το κόμμα οφείλει να έχει ξεκάθαρες θέσεις.

Τότε, ο Πάρις Κουκουλόπουλος προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους, επεσήμανε ότι υπάρχει χρόνος να συνεχιστεί η κουβέντα πριν τη ψηφοφορία στη Βουλή.  «Δεν θα μου πεις τί θα λέω ή τί θα κάνω, δεν είσαι ο μπαμπάς μου», απάντησε η κυρία Γιαννακοπούλου.

Σημειώνεται ότι ανοίγοντας τη συζήτηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης επανέλαβε ότι το κόμμα είναι υπέρ της θεσμοθέτησης του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.