«Ο χυδαίος και προκλητικά ομοφοβικός λόγος του περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, κ. Μουτζούρη, δεν έχει θέση στη δημόσια σφαίρα και είναι απόλυτα καταδικαστέος. Ο αγώνας για μια κοινωνία ισότητας χωρίς διακρίσεις και μισαλλοδοξία είναι διαρκής και δεν ανέχεται τέτοιου είδους εκφράσεις», επισήμανε σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, σχολιάζοντας σχετικές αναφορές του περιφερειάρχη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.


Οι δηλώσεις του Κώστα Μουτζούρη

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Κώστας Μουτζούρης έκανε ανοιχτή εκδήλωση σε παραλιακή ταβέρνα της Λέσβου για να γιορτάσει την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

*Διαβάστε εδώ: Η ΝΔ καταδικάζει τις ομοφοβικές επιθέσεις στον Κασσελάκη - "Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας είναι αδιαπραγμάτευτος"

Κατά την ομιλία του και παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών του, αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «κουνίστρα» και «οπισθογεμή», προκαλώντας τα ειρωνικά χλευάσματα των παρευρισκομένων.

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ... με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός», είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον Κώστα Μουτζούρη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!».